tisdag 30 november 2010

Möte med RoastingHouse Studios

Idag trotsade jag och Douglas den osannolikt påtagliga Novemberkylan för att tillsammans med övriga medlemmar i Inept Madness besöka RoastingHouse Studios i Malmö.

Vi i bandet har länge planerat en inspelning av ytterligare två låtar, då den EP som släpptes i fjol trots våra mödor inte kändes helt optimal. Efter mötet i Malmö känner vi oss dock säkra på att nästa singel kommer att triumfera på de punkter då den förra misslyckades, vilket först och främst var med själva kvalitén i grundljudet. Låtarna som ska spelas in är två av våra senaste alster, nämligen "Return of the Assassin" samt "Road to Purgatory".

Efter en trevlig pratstund med ljudteknikern Micko har vi nu satt preliminära inspelningsdatum som ligger mellan den 10:e och 12:e Januari, vilket innebär att låtarna troligtvis kommer att släppas innan månadens slut. Tills dess kan ni passa på att lyssna på något som RoastingHouse producerat tidigare, och som kanske ger en viss uppfattning om hur ljudet i våra nya låtar kan tänkas bli:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar